FESTA D'AGRUPAMENT 25-26 de maig

Nens i nenes, nois i noies, pares i mares!!!
Notícies fresques! La setmana que ve tenim una missió! I necessitarem l’ajuda de tots, és per això que marxarem tot l’agrupament junt de sortida amb tendes! No podeu faltar!!
És una missió secreta, i no us en podem donar gaires detalls…. però cal que vingueu amb moltes ganes de viatjar, per molts llocs i moments diferents! I descobrir noves coses!
Quedem dissabte 24 a les 11:30h del matí a l’estació de Granollers – Centre. Haurem de caminar una mica, així que us recomanem que porteu botes i una motxilla lleugera!

Pares i mares us esperem a les 11:00h del diumenge 25 al terreny d’acampada de Can Girona de Santa Maria de Martorelles. 

Per tots aquells i aquelles que sigueu nous, a la festa d'agrupament els pares i mares es porten el seu dinar i el dels seus fills (plats, coberts, beguda, menjar,....).    A més a més, si voleu podeu portar alguna taula i cadires de càmping, o manta per seure a terra, etc....

Recordeu que els caps, també tindrem gana...... i que els nostres pares no vindran..........    ;)

 Els caps i capeses us hem preparat unes activitats molt especials per vosaltres, i ens agradaria que fóssiu una mica puntuals a les 11 perquè així tota l’activitat serà més enriquidora per tots! esperem que vingueu amb moltes ganes!

Aquest any tindrem un record molt especial de la festa d’agrupament, una sorpresa que no us podeu perdre!!

Mapa per arribar a Can Girona