BENVINGUT CURS 2017 2018

Bon dia nens i nenes, joves i famílies!!

Els caps ja estem arrencant el nou curs, que començarà amb el primer cau el dia 21 d'octubre!

Estem molt motivats i tenim moltes ganes de que tot surti rodat. Esperem vosaltres us sentiu igual de motivats, i així, entre tots i totes les persones que formem aquest Agrupament podrem tirar endavant aquest curs nou que ara just comença!


Per això, iniciant el nou curs farem una reunió amb els pares i mares el dimecres 27 de setembre a les 21 del vespre al Lledoner!

Allà ens trobarem i podrem parlar de com encarem aquest nou curs.


Sempre a punt i tant com podem.

Comiat d'en Jaume Sala

L'escoltisme no només és un moviment mundial, no només és educació en el lleure, l'escoltisme és una forma de ser, de sentir i de viure. L'escoltisme són totes les petites coses i moments que el fan ser, són totes aquelles persones que l'estimen. Tu l'has estimat i cuidat sempre Jaume i ens has deixat d'herència tot aquest amor. 


Seguirem les teves passes i seguirem fent camí, un camí que tu, junt amb els teus companys vau forjar de zero per nosaltres, amb ganes, il·lusió i confiança. Obrirem les ales per volar ben amunt i seguir creixent però no oblidarem mai les nostres arrels, àliga. Gràcies per tant, sempre a punt i tant com puc. 


 AEiG Sant Esteve de Granollers

Calendari provisional

Hola Families, en aquest post us adjuntem el calendari provisional que utilitzarem fins al novembre, on els caps farem un consell per aprobar el calendari global de tot el curs. Un cop aprobat, us el farem arribar tan aviat com sigui possible. Moltes gràcies! Sempre a Punt i tant com puc.

Sant Jordi Reivindicatiu

Aquest cap de setmana L'agrupament bull d'activitat. Els nostres pioners posaran una paradeta amb les roses més maques de tot Granollers. Estaran tot el dia i us esperaran amb molta il·lusió. Diumenge farem cau amb la resta d'unitats al centre cívic nord. També es durà a terme la primera de les assemblees amb pares, excaps i caps de l'Agrupament. Afrontarem units i amb força la lluita que ens uneix a tots, tenir un CAU propi. Aquest diumenge esteu convidats per ser participis de l'assemblea, al Centre Cívic Nord de 4 a 6 de la tarda. Sempre a punt i tant com puc.

Comiat d'en Sergi Prat

Per celebrar l'amistat que en Sergi ens ha deixat, la cerimònia de demà, dissabte 30 de gener, tindrà lloc al pati de l' Escola Lledoner, al carrer Rosellò 95, just al costat del Centre Cívic Nord on fem els caus, de 18:00h a 19:00h.
Hi esteu tots convidats, infants, famílies i qualsevol persona que vulgui participar per poder acomiadar a en Sergi.

Sempre a punt.
Equip de Caps de l'AEiG Sant Esteve