CASAL D'ESTIU ESCOLTA


Preus
Formulari preinscripció


L’Agrupament Escolta i Guia Sant Esteve de Granollers, hem organitzat un casal d’estiu seguint el nostre estil, la nostra manera de fer i d’educar. Per l’agrupament és la oportunitat de poder realitzar un servei per a la ciutat, per altra banda és la oportunitat per crear un espai on tots els infants, aprendran i compartiran noves experiències per passar-s’ho d’allò més bé, tot adquirint nous valors.

El casal es realitzarà al col·legi Mestres Montanya i serà del 29 de juny al 24 de juliol, l’horari serà de 8:00 a 14:00h. Tot el casal està preparat amb un gran ventall d’activitats que aniran des de tallers de plàstica, jocs d’aigua, gimcanes, danses, jocs de pistes a l’aire lliure... Totes elles adequades a les diferents edats dels nens i nenes del casal.

El casal és per a nens i joves des de P3 fins a 6è de primària. Un dia a la setmana els nens de P3 a P5 fan jocs d'aigua i els de 1r a 6è van a la piscina.

Per altra banda, totes aquestes activitats aniran lligades a un eix d’animació que motivarà encara més a tots els participants a venir i a formar part d’aquesta història, de la que ells en seran els protagonistes. Es possible que durant el casal es faci alguna sortida i/o taller a la Biblioteca Roca Umbert.

Per a més informació, aestesteve@gmail.com.